Alphen aan den Rijn

Concrete diaries

Det er endnu engang blevet tid til, at tilføje en ny episode i serien "Concrete Diaries". En serie som søger kreativt talent vi møder på vores vej. Kreative mennesker som nærer en passion for et kreativt fag. Udfordringen til udvalgte deltagere er at tage Woodbird og formidle det i deres eget rette element.

Denne gang skal vi en tur til Alphen aan den Rijn i Holland. Et område som også er kaldet "The Green Heart" - det grønne hjerte - lokaliseret mellem Rotterdam og Amsterdam. Her skal vi besøge en ung ambitiøs mand ved navn Sander. Sander er en sand iværksætter, som i løbet af de seneste år har bygget hans eget lille univers, i form af en butik i hjembyen Alphen aan den Rijn. En butik, som fokuserer på kvalitet frem for kvantitet, og et kreativt fristed, hvor han kan gøre tingene på sin måde. Med en sideløbende passion for fotografi har Sander skabt en række billeder, som viser hvordan han fortolker Woodbird, som brand i hans egne rammer.

Passionen for fotografi, æstetik og kreative universer, har skabt det som Sander betegner, som hans mission. At skabe den mest overbevisende og gennemførte konceptforretning i byen. Vi følger i denne video Sander på hans hjemmebane fortælle om hans visioner. Nedenstående findes billeder fra Sanders fortolkning af Woodbird.

God fornøjelse.