Returpolitik

SÅDAN RETURNERER DU DIN ORDRE

Ønsker du at returnere din ordre og evt. ombytte til en anden, kan dette gøres inden for 14 dage, efter varen er modtaget. Du finder et vedlagt pakkelabel, som du kan anvende. Dette koster 39,- og vil blive trukket fra din kreditnota/refundering, sammen med det evt. refunderede beløb. Du kan også selv returnere din vare, men hæfter da selv for beløbet. Der modtages ikke varer, som ikke er leveret DIREKTE til adressen.


Hvorfor sender du produktet retur?

Vi ville sætte pris på at du bruger 2 minutter på at udfylde årsagen til du returnere. Så kan vi nemlig blive endnu bedre. 
Levering

Woodbird tilbyder gratis levering til pakkeshop ved køb over 599,00 kr. pr. ordre.
For ordrer under 599,00 kr. er prisen 39,00 kr. for levering til pakkeshop.
Ved hjemmelevering er prisen 49,00 kr. pr. ordre uagtet købets totale beløb.

Levering tager 1-3 hverdage.

 

Flexlevering

Hvis du i forbindelse med bestillingen vælger at indtaste et givent sted vores leverandør/fragtmand må stille varen, så frasiger Woodbird sig ansvaret fra varen og ansvaret overgår til køber, så snart pakken er scannet som leveret på adressen af fragtmanden. Det gælder hvis du f.eks. skriver at pakken må stilles i et skur, garage eller lign.

  

Fejlordre eller manglende ordre

Skriv til contact@woodbird.dk. Oplys dit ordrenummer samt/eller andre oplysninger vedrørende din ordre.

  

Hvordan returnerer jeg?

I returpakken skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, faktura eller anden dokumentation for dit køb.

Send pakken til:
Textile Logistic
Marsvej 7
7430 Ikast

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Alle hangtags og labels skal være på tøjet, og må ikke være taget af.

 

Ekstra udgifter ved returnering

Du betaler for returneringsudgifterne i forbindelse med fragt. Disse vil ikke blive dækket af Woodbird.

 

Tilbagebetalinger

Hvis du har returneret en pakke, vil vi bestræbe os på at tilbagebetale beløbet til din konto inden for 7 dage efter modtagelse af din pakke.