Returpolitik

SÅDAN RETURNERER DU DIN ORDRE

Ønsker du at returnere din ordre og evt. ombytte til en anden, kan dette gøres inden for 14 dage, efter varen er modtaget. Du finder et vedlagt pakkelabel, som du kan anvende. Dette koster 39,- og vil blive trukket fra din kreditnota/refundering, sammen med det evt. refunderede beløb. Du kan også selv returnere din vare, men hæfter da selv for beløbet. Der modtages ikke varer, som ikke er leveret DIREKTE til adressen.


Hvorfor sender du produktet retur?

Vi ville sætte pris på at du bruger 2 minutter på at udfylde årsagen til du returnere. Så kan vi nemlig blive endnu bedre. 
Levering

Woodbird tilbyder gratis levering til pakkeshop ved køb over 599,00 kr. pr. ordre.
For ordrer under 599,00 kr. er prisen 39,00 kr. for levering til pakkeshop.
Ved hjemmelevering er prisen 49,00 kr. pr. ordre uagtet købets totale beløb.

Levering tager 1-3 hverdage.

 

Flexlevering

Hvis du i forbindelse med bestillingen vælger at indtaste et givent sted vores leverandør/fragtmand må stille varen, så frasiger Woodbird sig ansvaret fra varen og ansvaret overgår til køber, så snart pakken er scannet som leveret på adressen af fragtmanden. Det gælder hvis du f.eks. skriver at pakken må stilles i et skur, garage eller lign.

  

Fejlordre eller manglende ordre

Skriv til contact@woodbird.dk. Oplys dit ordrenummer samt/eller andre oplysninger vedrørende din ordre.

  

Sådan returnerer du

1. Pak

Sæt produktet/produkterne og følgesedlen tilbage i pakken du modtog, eller anden pakke. Luk pakken forsvarligt med tilstrækkelig tape og placér returlabel.Glem ikke at dække den gamle forsendelsesetiket!

2. Send

Aflevér pakken hos et GLS drop off punkt!

3. Refundering

Så snart vores distributionscenter har modtaget din retur, vil du inden for 7 hverdage modtage din refundering hos din bank eller kreditkortselskab.

 

Ekstra udgifter ved returnering

Du betaler for returneringsudgifterne i forbindelse med fragt. Disse vil ikke blive dækket af Woodbird.


Tilbagebetalinger

Hvis du har returneret en pakke, vil vi bestræbe os på at tilbagebetale beløbet til din konto inden for 7 dage efter modtagelse af din pakke.