Refusionspolitik

§ 3. Levering og fragt.

Vi sender inden for Danmarks grænser til prisen 39,00 kr. pr. ordre ved levering i pakkeshop, ved køb over 599,00 kr. pr. ordre opnås gratis levering i pakkeshop.

Ved "standard delivery" (til døren) er prisen 49,00 kr. pr. pakke uagtet købets totale beløb.

Ønsker du en ordre sendt til udlandet, Grønland eller Færøerne, kan dette kun ske efter forudgående aftale med woodbird. Levering sker med GLS. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler i en ordre tilsendt fra os, bedes du kontakte os snarest muligt efter du har modtaget ordren.

LEVERING DK: 1-3 hverdage.
DELIVERY OUTSIDE DK: 3-4 workdays

RETUR:

Ønsker du at returnere din ordre og evt. ombytte til en anden, kan dette gøres inden for 14 dage, efter varen er modtaget. Du finder et vedlagt pakkelabel, som du kan anvende. Dette koster 39,- og vil blive trukket fra din kreditnota/refundering, sammen med det evt. refunderede beløb. Du kan også selv returnere din vare, men hæfter da selv for beløbet. Der modtages ikke varer, som ikke er leveret DIREKTE til adressen.

Textile Logistics
Marsvej 7
7430 Ikast
Mrk.: Woodbird

Flexlevering: Hvis du i forbindelse med bestillingen vælger at indtaste et givent sted vores leverandør/fragtmand må stille varen, så frasiger woodbird sig ansvaret fra varen og ansvaret overgår til køber, så snart pakken er scannet som leveret på adressen af fragtmanden. Det gælder hvis du f.eks. skriver at pakken må stilles i et skur, garage eller lign.

Lagerstatus: Alle varer på woodbird.dk er normalt lagervarer. Dog kan der godt opstå fejl i enkelte tilfælde, som gør at lageret ikke er 100 % korrekt opdateret og at der derfor kan komme en længere leveringstid. Er dette tilfældet vil du selvfølgelig blive kontaktet med det samme.